De beste matkassene for mat på døra i Trondheim

Nyheter: Matkasser er en av de store voksende trendene i Norge. En av de store grunnene til dette er nok at vi alle lever i en travel hverdag, og det er vanskelig å sette av tid til å planlegge og lage måltider.

Ved å ta bort en av de store tidstyvene, nemlig planleggingen av ukens måltider, frigjør man tid til å lage mat og kose seg med den sammen med familien. Ikke bare det, men det er helt klart at det også vil ta tid å komme seg til butikken for å handle inn de nødvendige ingrediensene. Om ungene også må være med på butikken blir det fort til at man handler en del ekstra som ikke var planlagt, som snop og brus fordi man ikke orker å ta diskusjonen der og da. Så derfor, for å spare mye tid og penger vil matkasser være et utrolig godt hjelpemiddel for å kunne lage gode og sunne middager hver dag for hele familien.

I Trondheim er det en rekke valg mellom matkasser som kan bestilles fra matkasser.com! Her kommer våre tips til de beste matkassene du kan få levert på døren i Trondheim.

Godtlevert.no

Den store favoritten er Godtlevert.no som har en rekke utvalg i matkasser og måltider som kan bestilles. De har også gode tilbud til nye kunder slik at man kan teste ut de forskjellige pakkene og måltidene til en god pris. Du kan selv sette sammen en matkasse dersom du ønsker det, men Godtlevert.no tilbyr også egne ferdigkomponerte matkasser dersom du vil overlate den jobben til dem. Velger du ferdige matkasser trenger du bare å fylle ut hvor mange personer som skal spise under måltidene, og hvor mange middager du ønsker i kassen. Når du har gjort disse valgene må du velge hva slags kategori du ønsker. Ekspress som gir retter som er raske og enkle å lage, og som ofte leveres med ferdig oppkuttede råvarer slik at matlagingen blir enda mer effektiv. Vegetar vil være en kasse full av vegetariske retter med spennende og varierte råvarer. Favoritt er de fleste kundenes favoritt fordi den gir svært lettlagde retter som sørger for at familien spiser både sunt og variert. Roede-kassen er tilpasset de som følger en Roede-diett, som sørger for næringsrike måltider som også er en del av dietten for å gå ned i vekt.

Hellofresh.no

Denne internasjonale leverandøren har vært kundenes favoritt i en rekke land, og har nå også rukket å bli svært populær i Norge og i den vakre byen Trondheim. De tilbyr også gode introduksjonstilbud slik at kundene får mulighet til å teste ut de forskjellige pakkene. Når du skal bestille må du angi hvor mange personer pakken skal være til, og hvor mange måltider du ønsker i hver pakke. Når du har registrert deg får du muligheten til å sette sammen dine egne matkasser. Du kan bla deg gjennom en rekke oppskrifter innen kategoriene kjøtt og grønt, familievennlig, vegetarisk, raskt og enkelt, kalorismart og fisk og grønnsaker. Det er altså en rekke alternativer for de fleste dietter, slik at matkassene vil kunne brukes uansett hvilket behov du har til måltidet. Noe av det som gjør Hellofresh.no så populært er nettopp det at oppskriftene er enkle å forstå slik at også tenåringene i huset er i stand til å lage maten selv. Både barna og de voksne vil få et sunt og balansert kosthold, uten å måtte bruke lang tid på planlegging, handling og matlaging. Hos Hellofresh.no er det eksperter som setter sammen disse matkassene slik at du får spise godt uten å måtte tenke på det.