Dagens Næringslivs mann i Trøndelag melder overgang til finansbransjen

Nyheter: Stig Tore Laugen blir ny informasjonssjef i BN Bank.

Den prisbelønte Dagens Næringslivs-journalisten kommer fra stillingen som journalist i finansredaksjonen i Dagens Næringsliv.

– BN Bank har en klar og tydelig profil som utfordrer i et marked hvor de fleste andre fremstår som ganske like. Jeg har latt meg fascinere av effektiviteten og enkelheten som preger BN Bank, og gleder meg til å bidra til å gjøre banken mer synlig og mer kjent, sier Laugen i en pressemelding.

Bor på Frosta

Direktør for personmarked og kommunikasjon Eli Ystad, sier BN Bank har høye ambisjoner for videre vekst, og mener Laugen vil tilføre banken mye.

– Laugen skal være med å gjøre banken kjent, også i den målgruppen han kjenner godt fra sin forrige jobb. BN Bank har høye ambisjoner for videre vekst og vi er glade for å få enda en svært dyktig og velkvalifisert medarbeider om bord, sier Ystad.

Laugen, som kommer fra Røra i Inderøy og nå bor på Frosta, har i 18 år jobbet innen media, som journalist, redaksjonssjef og redaktør.

Hold deg oppdatert – følg oss på Facebook

Vant SKUP-prisen

I Dagens Næringsliv dekker han Midt-Norge, har nasjonalt ansvar for oppdretts- og fiskerinæringen, samt dagligvarebransjen.

Sammen med tre kollegaer vant han i 2013 den prestisjefylte SKUP-prisen for avsløringen av et stort kriminelt, dopingnettverk.

Videre har Laugen fått diplom og hederlig omtale i forbindelse med Den trønderske journalistprisen, for en artikkelserie om dommere som bryter loven og Rotarys utmerkelse Paul Harris Fellow, for sannhetssøkende og kritisk journalistikk.

38-åringen har tidligere vært journalist i VG, NTB, med base Oslo, samt redaktør, redaksjonssjef og journalist i flere lokalaviser (Levanger-Avisa, Inderøyningen, Innherreds Folkeblad og Verdalingen).

Laugen starter i BN Bank innen 1. mars.