Byåsen fortsatte seiersrekka mot Tertnes

Nyheter: Byåsen har et maratonprogram i januar med ni kamper i ulike turneringer, men står med tre strake seirer etter 21-20 mot Tertnes i eliteserien onsdag.

Byåsen startet det tette kampprogrammet i januar med to strake seirer: 36-26 mot Molde i serien og 24-22 mot polske Vistal Gdynia i EHF-cupen.

Onsdag var Byåsen kraftig på hæla mot hjemmesterke Tertnes, og bergenserne ledet med fire mål halvveis ut i annen omgang.

Rotet det til

Tertnes rotet det imidlertid til for seg selv, og Byåsen reduserte kraftig mens laget var i undertall, før Silje Waade banket inn 20-20 etter 24 minutter.

Kampens seks siste minutter var preget av skuddbom og tekniske feil fra begge lag, men Ida Hernes fikk satt ballen i mål til 21-20.

Celine Sivertsen fikk sjansen til å sikre poengdeling fra straffemerket med kun sekunder igjen av kampen, men bukket under for presset og blåste ballen over mål.

Byåsen tar dermed viktige poeng etter en trøblete sesonginnledning som førte til trenerskifte. Allerede lørdag venter danske Viborg i EHF-cupen i Trondheim, før det går slag i slag med to kamper i uka resten av januar.