Billettene revet bort på 90 sekunder – i morgen får du en ny sjanse

Nyheter: Første billett-slipp til sommerens konsertbegivenhet med Robin Williams var over på 90 sekunder.

De første 7500 billettene til Robbie Williams-konserten ble lagt ut i dag klokka 10:00.

– Billettene ble revet bort på ett og et halvt minutt, forteller Stein Vanebo i Trondheim Concerts, til NRK Trøndelag.

I morgen legges resten av de 35.000 billettene ut:

Skal du ha en sjanse er det lurt å starte tidlig på morgenen:

– Klokka ni legges billettene ut. Er du gira på å komme deg på konsert bør du sitte klar ved datamaskina fem på ni. Jeg tror det blir utsolgt, sier Vanebo til NRK.

Større enn Springsteen

–Konserten blir en del av den nye turneen som Williams går i gang med i juni. Både låter fra den nyeste plata og de største hitsene vil bli en del av dette, sa Vanebo til trondheim24 i går:

–Dette er litt av et konsertsirkus det, større enn noe av det vi har sett tidligere, sier Vanebo, og understreker at dette kommer til å bli svært på mange måter.

Sceneriggen og den totale konsertproduksjon blir mye større enn det Bruce Springsteen stilte med i Granåsen i fjor sommer.

–Vi har gjort oss en del erfaringer med store artister de siste årene nå, og vi har lært av de utfordringene som har vært. Blant annet vil vi endre utgangene i forhold til hvordan det var på Springsteen i fjor, og forbedre logistikken på hvordan vi skal få folk ut av arenaen, sier Vanebo.

Han er glad for den erfaringen de har fått med andre store artister og føler at arenaen er treffsikker i forhold til det som kreves fra managementets side.

Vanebo har selv opplevd Robbie Williams live to ganger i Oslo.

–Jeg har hørt ham og sett ham i to ulike utgaver, både iført smoking og i den mer rocka utgaven. Og det er jo denne siste som er det artigste da, og som vi også får oppleve her i Trondheim. Det blir vill trøkk.