Billettene revet bort, nå blir det én til: Åge rørt over interessen for avskjeds-konserten

Nyheter: Interessen for Åge Aleksandersens avskjedskonsert på Lerkendal stadion neste år er så stor at det blir ekstraomgang.

Saken oppdateres

Etterspørselen var stor da de 25.000 billettene til avskjedskonserten 6. september 2025 på Lerkendal stadion i Trondheim ble lagt ut for salg i dag. Den ble utsolgt på noen minutter.

Dagen før

Onsdag formiddag kom beskjeden: Det blir en ekstrakonsert dagen før.

– Jeg var nok den som tvilte mest på at det var mulig å fylle opp Lerkendal. Dette er overveldende, rørende og helt fantastisk, sier Åge Aleksandersen om responsen, og hevder at han hadde sett for seg «et samfunnshus eller noe i den duren».

Om beslutningen om en konsert til sier rockeveteranen:

– Vi har snakket i teamet, og det ser ut til at responsen og trykket på billettsalget er så enormt at vi ikke kan gjøre annet enn å legge ut en konsert til. Denne konserten blir da lagt til dagen før den utsolgte – altså fredag 5. september 2025.

Avskjedshelg

Han og Sambandet lover at de skal gi alt både fredag og lørdag, og at det som skulle være en enkelt avskjedskonsert nå blir en hel avskjedshelg. Billettsalget til ekstrakonserten slippes torsdag1. februar.

– Når jeg går av scenen på Lerkendal den kvelden, da er det slutt for Åge Aleksandersen og Sambandets turnéliv, sa Åge til NTB da konsertnyheten ble kjent i forrige uke.

– Det er et beinhardt fysisk liv. Neste år er jeg 76 år, og jeg er helt sikker på at jeg kan greie å gjøre dette med den verdigheten som bør være til stede – fram til da. Nå går det også veldig bra for oss, og det er nok en god grunn til å slutte.

(©NTB)