Da er det bestemt når «nye» Credo åpner dørene

Nyheter: Heidi Bjerkan ser enden på sitt storstilte restaurantprosjekt på Lilleby.

-Vi er klare, helt sikkert. Dette blir kjempebra! Vi er mer ferdig nå enn vi var dagen før den opprinnelige Credo åpnet i 1998, sier Heidi Bjerkan, til nettstedet Vinpuls

Jossa vil åpne 20. februar, mens selve Credo har første åpningsdag onsdag 21.februar. Muligheten til å bestille bord ble åpnet i dag.

Den tredje del av LIlleby-prosjektet til Heidi, Finnes Kafe, er som kjent allerede i full virksomhet.

Bjerkan tar selv rollen som kjøkkensjef på «nye» Credo, mens Erik Andresen blir ansvarlig for Jossa. Marelius Kristiansen Moen blir hovedsommelier, mens restaurantsjef ennå ikke er helt på plass, ifølge Vinpuls

Bruk byen – handle lokalt!

adslider-image
adslider-image
adslider-image
adslider-image
adslider-image
adslider-image
adslider-image

Moderne trøndersk

Så hva er det vi har i vente på Lilleby?

-Vi kjører én stor meny på Credo, med et tyvetalls retter, eller egentlig smaksopplevelser. Jossa blir et så bra alternativ, at de som ikke ønsker Credo-menyen vil finne det de ønsker der. Vi jobber med menyen ennå, men tar naturligvis med oss ting vi hadde på menyen på Credo i Ørjaveita. Og så blir det mye nye ting. Vi kommer til å variere menyen en del, med større bredde. Det er jo en helt ny «verden» vi skal jobbe med nå, så mulighetene er mange, sier Bjerkan til nettstedet.

Og den smått legendariske vinkjelleren fra «gamle» Credo er med på flyttelasset:

-Vi har med oss kjelleren fra «gamle» Credo, så vi har mye bra å tilby publikum fra den. Og så vil vi naturligvis supplere med nye ting. Vi tenker også på drinker. Vi har samarbeidet med Monica Berg som holder til i London på det området i det siste. Hun har en artig måte å tenke på i forhold til drinker. Alkoholfrie alternativer blir det også, juicer og slikt, og der lager vi alt selv, sier Bjerkan til Vinpuls

Les mer om mat og vin på vinpuls.no