Bendtner vraket igjen på fotballens festdag

Nyheter: Nicklas Bendtner er heller ikke til hjemmekampen mot Haugesund torsdag i Rosenborgs kamptropp. Dansken var vraket også i 1-1-kampen mot Lillestrøm sist helg.

Eirik Horneland har til hjemmekampen mot sin tidligere klubb Haugesund på fotballens festdag 16. mai tatt ut en tropp på 18 spillere, som onsdag ble offentliggjort på klubbens nettsted. Der er ikke Bendtners navn.

– Kampen kommer dessverre for tidlig for Anders Trondsen, Anders Konradsen, Besim Serbecic og David Akintola, som alle er skadd, meldes det. Bendtner nevnes ikke.

Gjermund Åsen er tilbake i troppen etter skade.

– Det var en brutal beskjed å gi og en brutal beskjed å få, sa Horneland om vrakingen av Bendtner til bortekampen mot Lillestrøm. Dansken har selv vært kritisk til at han ikke får spilletid.

– Jeg skjønner ikke noe av vrakingen. Jeg er i god form og arbeider hardt, sa han til Adresseavisen i begynnelsen av forrige uke.

(©NTB)

[email protected]
Bilde: tdbf3fba
Nicklas Bendtner får ikke være med når Rosenborg møter Haugesund på Lerkendal 16. mai. Han er ikke med i Eirik Hornelands kamptropp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix