Barnet som døde obduseres i helga

Nyheter: Barnet som døde på St. Olavs hospital torsdag, skal obduseres i helgen. Det vil også bli gjennomført flere avhør lørdag og søndag.

Barnet som politiet mener ble utsatt for vold, døde torsdag på St. Olavs hospital i Trondheim. Barnet var flyttet av barnevernet.

– Barnet ble erklært død torsdag ettermiddag på St. Olavs hospital. De pårørende er varslet og blir tatt hånd om, skriver politiet i en pressemelding fredag morgen.

Politiet har siktet to omsorgspersoner som barnet har bodd hos den siste tiden, for grov familievold eller medvirkning til dette. De to, en kvinne og en mann, ble torsdag varetektsfengslet av Inntrøndelag tingrett.

– Barnet var plassert hos de to siktede gjennom barnevernet, sier påtaleansvarlig i saken, Line Dreier Ramberg i Trøndelag politidistrikt, til NTB.

? Som annonsør i trondheim24.no bidrar Kremmern Fisk AS  til at vi kan produsere og dele lokale nyheter uten betalingsmur ?

Bor i Levanger

To omsorgspersoner er varetektsfengslet, siktet for grov familievold eller medvirkning til det. De tekniske undersøkelsene av barnets siste bopel er også gjennomført.

Barnets foreldre er bosatt i Orkland kommune i Trøndelag, mens de to personene barnet var plassert hos, bor i Levanger kommune, opplyser kommunedirektør Ingvill Kvernmo i Orkland kommune til Trønder-Avisa.