– AUF skaper en kunstig og useriøs debatt

Nyheter: - Vi håper AUF i løpet av valgkampen kan fortelle oss hva deres løsninger er og ikke bare snakke om landets rikeste, sier Silje Marie Bjørung, fylkesleder i Sør-Trøndelag Unge Høyre .

Viktigere med ungdom enn rike nullskatteytere, var budskapet til AUF i trondheim24 i går, adressert til Frp og Høyre, som de mener ikke har gjort nok for ungdom i siste regjeringsperiode.

Utspillet kom i forbindelse med en markering av at forhåndsstemmingen åpnet på biblioteket i går.

– Bruk stemmeretten

– At ungdom ”lider” under denne regjeringen er å skape en kunstig og useriøs debatt. Ungdom har i dag fått økt frikortgrense, det er ansatt rekordmange helsesøstre på skoler over hele landet, og vi har en regjering som tilrettelegger for at unge skal få sin første jobb. Vi håper AUF i løpet av valgkampen kan fortelle oss hva deres løsninger er og ikke bare snakke om landets rikeste. Vi håper også AUF jobber bedre opp mott moderpartiet sitt for at de også skal begynne å ta ungdom på alvor, sier Silje Marie Bjørung, fylkesleder i Sør-Trøndelag Unge Høyre i en pressemelding.

– Det er veldig fint å høre at AUF er enige med oss i to ting. For det første at det er viktig å bruke stemmeretten sin. Velg det partiet som jobber for dine hjertesaker. For det andre at vi må ta ungdom på alvor. Derfor er vi så glad for at vi har en regjering som satser på en god skole, øker lærlingtilskuddet mer enn noen gang, og er mer opptatt av at vi får den helsehjelpen vi trenger fremfor om det er offentlig eller privat som gir den. Unge Høyre og Høyre skal fortsette å satse på ungdom, avslutter Bjørung.