Med denne appen får du restaurantmat levert direkte på døra

Nyheter: Nykommer i Trondheim har inngått samarbeid om utkjøring av mat fra 20 restauranter i Trondheim. Appen lanseres i dag.

– Trondheim er et svært naturlig steg å ta etter lanseringer i både Sverige og Danmark. Trondheim er en spennende og aktiv by, hvor det har blitt større spillerom for dyrking av god restaurantkultur. Utkjøring av kvalitetsmat er et nytt fenomen i Norge, og Wolt ønsker å hjelpe alt fra arbeidsplasser til privatpersoner med å få maten levert direkte på døren, sier Carl Zetterqvist, General Manager for Wolt Norge, i en pressemelding.

Bestillings-app

Bestillingen skjer hovedsaklig via Wolt-appen, men det er også mulig å bestille via nettsiden (wolt.com). Betalingen skjer ved bestilling, og etterpå kan du følge matleveransen i reell tid; fra restauranten begynner å lage maten, til du faktisk mottar bestillingen ved angitt adresse.

– Kundetilfredshet er topp prioritet. Wolt er en rask og enkel tjeneste. Du legger bare inn en bestilling, vi fikser resten og leverer der du befinner deg, enten det er hjemme eller på kontoret, forklarer Carl Zetterqvist.

Utvalgte restauranter

Wolt samarbeider med det de omtaler som «utvalgte restauranter» i Trondheim og på lista ved lanseringen i dag kan kundene bestille fra ca. 20 restauranter i Trondheim. Utvalget kommer til å øke etterhvert. Leveringstiden er mellom 30 og 40 minutter avhengig av hvor du bor. Det er mulig å bestille innenfor fem kilometer fra bykjernen.

Sjekk hvilke Trondheims-restauranter du kan bestille fra

– Et bra, variert og relevant restaurantutvalg er helt avgjørende for oss, og vi vil at alle våre kunder skal ha muligheten til å finne noe godt å spise, uansett kosthold og smakspreferanser, fortsetter Carl. Zetterqvist.

Kåret til «Hottest Startup»

Wolt ble etablert i Finland i 2014, og har siden den gang ekspandert til seks land og operer for øyeblikket i 18 byer, blant annet i København og i Stockholm.

Med 700 000+ registrerte brukere og over 1,300 restauranter, bruker titusener av mennesker Wolt månedelig – ofte ukentlig.

Siden starten har Wolt fått en rekke utmerkelser, blant annet som vinner av Apple Editors’ Choice og «Hottest Startups in Europe» av Wired.

I 2017 ble selskapet nominert til Food Tech company of the year ved Nordic Startup Awards.