Åpner utested på 700 kvadrat med scene i Midtbyen

Nyheter: Satser på nattklubb i kjelleren, egen konsertscene og rendyrket coctailbar.

Stedet er Dronningens gate 12 – altså de tidligere lokalene til Restauranthuset D12 og før det Frakken. Utelivsgründerne satser på åpning før sommeren:

– Vi vil skape et helt nytt utelivskonsept, sier Andrew Anfinnsen (33) som er en av initiativtakerne og som blir daglig leder i det nye utestedet, som foreløpig er uten navn. Åpningen skjer forhåpentligvis før sommeren, ifølge Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR).

Initiativtakerne er kjente profiler i Trondheims uteliv:  Blant annet har Anfinnsen vært bookingansvarlig for Brukbar/Blæst og Supa. Mens Aleksander Schei (31) har bakgrunn fra blant annet Natt & Dag, Leutenfest og Pstereo.

Det er også grunn til å merke seg at Pål Rees som tidligere har booket for Blæst er tilknyttet det ambisiøse utelivsprosjektet som rådgiver.

Riking med på laget

Kapitalen er det havbruksarvingen Havår Sivertsen som står for. I fjor ble han rangert som Trøndelags tredje rikeste under 30 i fjor og hadde ifølge skattelistene en formue på 92 millioner kroner:

– Det er ingen som investerer i utelivsbransjen for å tjene raske penger. Jeg vil derimot få dette opp å gå og så drive det forsvarlig, slik at det blir et varig sted. Et sted som kan utvikle seg med årene. Jeg vil at dette stedet beriker byen på opplevelser og aktivitet, og ikke bare i kroner og øre, sier Sivertsen til Adresseavisen.

Alt under ett tak

Konseptet beskriver daglig leder Anfinnsen slik:

– Vi vil tilby et konsept som både følger med i tiden og som kjenner sin historie, for å kunne forene den yngste utelivsgenerasjonen fra 20–25 med de mer kvalitetsbevisste gjestene fra 25-35, samt evig unge over den alderen. Alt under ett tak, sier Anfinnsen til Adresseavisen.