Starmusfestivalen selger enkeltbilletter til gitarlegenden Steve Vai

Nyheter: Gitarlegenden Steve Vai spiller i Trondheim Spektrum under Starmus-festivalen, som i dag melder at det blir muligheter for å kjøpe enkeltbilletter.

Et festivalpass til Starmusfestsivalen koster nærmere 5000 kroner, men flere konserter blir tilgjengelig via salg av enkeltbilletter, opplyser  festivalen i en pressemelding i dag.

Gitargeniet som nå kommer til Trondheim debuterte sammen med Frank Zappa som 18-åring, og har vært studiomusiker for artister som Ozzy Osborne, Frank Zappa, Alice Cooper, David Lee Roth, Whitesnake.

Steve Vai med opptrer med gjester gjester som Nuno Bettencourt, Grace Potter og Devin Townsend 
 Av arrangørene beskrives Vai som en virtuos gitarist, visjonær komponist og produsent som skulpterer musikalsk lyd med stor kreativitet og teknisk mestring.

Han har solgt 15 millioner i album og har tre Grammy Awards.

Også progrock-legendene The Pineapple Thief og den svenske låtskriveren Jennie Abrahamson spiller i Trondheim Spektrum under Starmus-festivalen

Det britiske progrock-bandet The Pineapple Thief ble dannet i 1999, og har med den siste utgivelsen «Your Wilderness» gitt ut sitt ellevte studioalbum. Bandets progrock er blant annet inspirert av Porcupine Tree, Radiohead og Muse.

Flere store

The Pineapple Thief har høstet gode konsertkritikker, der Prog Magazine og Manchester Rocks oppsummerte bandets liveopptreden slik: «A dynamic, dramatic experience» og «The Pineapple Thief, like you never have heard them before».

Bruce Soord, Jon Sykes og Steve Kitch er grunnstammen i The Pineapple Thief, men under festivalen styrker de besetningen ytterligere med tidligere trommeslager Daniel Osborne og Darran Charles fra Godstick.

The Pineapple Thief utgjør sammen med den svenske artisten Jennie Abrahamson den to timer lange konserten «Our Wilderness Concert» i Trondheim Spektrum.

Sjekk ut musikken til The Pineapple Thief.

Svenske Jennie Abrahamson bidrar også til å tonelegge Starmus-festivalen med sitt særpreg under «Our Wilderness Concert» i Trondheim Spektrum. Vertskap for festivalen er NTNU.

Musikalsk er Abrahamson tidligere blitt nevnt i samme åndedrag som Kate Bush, Robyn, Lisa Ekdahl og Lykke Li. Men artisten som ikke liker at musikken hennes sammenlignes med annen musikk sa til Musikknyheter i 2011 at hun heller foretrekker beskrivelsen:

Jennie Abrahamson har gitt ut fire studioalbum, der den seneste utgivelsen, «Reverseries», ble sluppet i januar 2017.  Hun har blant annet spilt med Peter Gabriel (Genesis) og Ane Brun.

Sjekk ut musikken til Jennie Abrahamson.

Konsertinfo

 The Pineapple Thief og Jennie Abrahamson 

Fredag 23. juni 2017, Trondheim Spektrum

Konsertstart: 21.00  (slutt 23.00)

Billettpris: 320 kroner

Gratis inngang med festivalpass.

Åpent billettsalg til Steve Vai 

Det er mulig å kjøpe billetter kun til Steve Vai- konserten Our Modern Primitives onsdag 21. juni.

Onsdag 21. Juni, Trondheim Spektrum

Konsertstart: 21.00

Billettpris: 395 kroner

Gratis inngang med festivalpass.