– Vi gjør det aller meste av oppussing selv, og det blir en del «how too»-googling. Det er naturlig at Trondheim får en omveltning nå. Vi savner både Familien og Blæst, og byen er sulten på noe nytt. Samtidig lager vi ikke et sted for dem som gikk ut på en onsdag for 15 år siden, sier Vie til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR).

Minervini på eiersida

Vie har blant annet bakgrunn som bookingansvarlig og daglig leder på familien. Med seg på eiersida har hun gårdeier Michael Minervini og Anders Langfjæran, også han med fortid fra Familien.

Med på laget er også Vies kjæreste og hans søster. Trommis Andreas Kjøl Berg, som for øyeblikket er på europaturné med 22, er bookingansvarlig, mens Eline Kjøl Berg, tidligere promotion manager i Warner Music Norway, flytter hjem fra Oslo og skal stå for promo, ifølge Adressa.

Scene

– Vi skal drive en kommersiell scene med høy kvalitet som ikke er låst til noen sjanger. Samtidig blir det mange andre spennende konsepter. Hvis en fotograf vil bruke stedet som studio eller en kunstner vil lage noe på en vegg på en søndag, er vi åpne for det.

– Etter at Familien og Blæst forsvant har ingen scener dekket behovet for dem som spiller på mellomstore klubbscener. Vi har kapasitet på 230 publikummere og kan håndtere små og store produksjoner, noe som har vært mangelvare, forteller hun til avisa.