Alma i Trondheim er blant verdens beste sjokolademakere

Nyheter: Nyetablerte Trondheim Sjokolade vant gull og sølv i den internasjonalt anerkjente og prestisjefylte konkurransen International Chocolate Awards.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dette er en konkuranse som har som mål å framheve de beste sjokolademakerne i verden.

Sjokoladen som vant gull er en melkesjokoladeplate med utsøkt smak og tekstur av brasiliansk kaffe, den som vant sølv utmerkelsen inneholder ristet sesamfrø og havsalt.

I oktober er Trondheim Sjokolade med i verdensfinalen i Firenze i Italia.

LES MER: Alma er sjokoladegrunder – nå tar hun over Cielo-fabrikken

Kjempeartig

– Det er kjempeartig å vinne så tidlig i oppstartsfasen av bedriften og det bekrefter det vi prøver å gjøre, å levere god kvalitetssjokolade sier Alma Sundøy, eier og daglig leder av Trondheim Sjokolade, i en pressemelding.

Nå ser Alma fram til å levere sjokolade til hele Norge og å åpne fabrikkutsalg i lokalene på Nardo i løpet høsten. Der vil det også bli mulig å komme på kurs for å lære seg å lage ekte håndtverkssjokolade selv og bestille sjokoladesmaking.

Trondheim Sjokolade tok i vår over Cielos konkursbo. Produksjonen er nå i gang og utvalget inneholder både kjente favoritter fra Cielo og nyutviklede smaker.

Sjokoladen kan kjøpes hos Sjokoladebutikken i Thomas Angells gate og Cielos butikk på Sirkus i Trondheim. Nettbutikken åpner også i løpet av høsten.