Her får du åtte tips for Halloween-feiring i siste liten

Nyheter: Hadde du tenkt å droppe hele greia? Det er ikke for sent for knask og knep. Vi gir deg tipsene.

Trondheim byr på mange Halloween-tilbud, her er et lite utvalg.

Utekino på Bakklandet
På Antikvariatet på Bakklandet kjører de på med «skrekkelig aften» med utekino og hjernemasse-cupcakes med knust glass-topping på menyen.»Ta på deg heksehatten og termodressen og nyt hele to filmer utover den mørke kvelden. Vi starter med et lite «førjulsmareritt» og fortsetter med en aldri så liten eksorsisme. Det blir også mekka no’ godt til kinoen, så kom og grøss med oss! Minst èn antikvar stiller i kostyme», oppfordrer de på sine Facebooksider.

Halloween Walk
For første gang i år arrangerer Visit Trondheim en egen «Halloween Walk» og har invitert til årets skumleste bytur for hele familien. Dette er en guidet tur med overraskelser og avslutning på Vitensenteret etter stengetid. Åtte byguider tar deg med fra Nordre gate 11 via Stiftsgårdsparken,, kjelleren i SpareBank 1 SMN og Trondheim folkebibliotek. Hele spaserturen avsluttes med forrykende flammeshow på Vitensenteret.

Blodsuppe og skumle muffins
På Ringve Museum har de i samarbeid med Botanisk hage laget en egen refleksløype i parken. Her kan du besøke et gammelt hus fullt av musikalske spøkelser, løse skumle oppgaver og få uhyggelige premier. Og det hele er gratis! Café Victoria serverer blodsuppe og skumle muffins og holder åpent fra kl 18:00 – 20:00.

Spøkelsesby og historiefortelling
Hele byavdelingen på Sverresborg museum forvandles i kveld til en skummel spøkelsesby, hvor farer lurer i hver en krok! Det hele starter kl fem i ettermiddag med vandring i den nye eventyrstien hvor du kan lete etter huldre og troll. Ta med lommelykt! Det blir også fortalt spøkelseshistorier i Løveapoteket hver halvtime mellom kl 18-19.

Hekser og monstre i mørklagt museum
Vitenskapsmuseet fylles opp med hekser, monstre, skumle dyr og usalige ånder. Her kan du oppleve kunnskapsløypa i det mørklagte museet og finne heksa med heksebrygget.
Møt dyreheksa som holder styr på museets skumleste dyr. Pass deg for spøkelsesvikingen som fyker rundt i museet og skremmer voksne. Kåring av beste kostyme med flotte premier.
Halloweenarrangementet starter klokken 17.30 og holder på til klokken 19.30.

Spooky kaffe
For deg som bare vil ha en annerledes smak: Kaffebaren Jacobsen & Svart har lagd sin egen spooky-cino!

Skrekkelige godsaker
Og hvis du har lyst til å bli inspirert til å lage en ny vri på baksten kan du ta en tur innom Cafe Ni Muser: Her feires Halloween med skrekkelig gode kaker og søtsaker.

Sulten på mer?
Hver mandag er det Blåmandag på SOT burger og bar på Solsiden. I anledning halloween utvider de i kveld menyen utvalgte drikker til en billig penge og en limited edition halloweenburger til spesialpris!
Gjelder fra kl. 18. Utkledd eller ikke, alle er velkommen!