24 nye koronatilfeller i Trondheim: Nå er det påbudt med munnbind

Nyheter: Tirsdag ble det registrert 24 nye koronasmittede i Trondheim kommune. Kommunen vil innføre munnbindpåbud etter smitteøkningen de siste dagene.

24 smittede er én mer enn dagen før. Forrige uke hadde kommunen tre smitterekorder på fire dager.
Ifølge Adresseavisen vil det bli innført munnbindpåbud i det offentlige rom i kommunen etter dagens møte i formannskapet.

? Som annonsør i trondheim24.no bidrar Kremmern Fisk AS  til at vi kan produsere og dele lokale nyheter uten betalingsmur ?

Vedtatt

– Det ble vedtatt klokken 11 i dag og effektivisert fortløpende, bekrefter kommunikasjonssjef Harry Tiller i Trondheim kommune overfor VG.

Elleve av de nye tilfellene har ukjent smittekilde, men kommunen opplyser at de fleste av disse ble meldt fra laboratoriet så sent tirsdag kveld at smittesporerne ennå ikke har rukket å ta kontakt med dem.

Sjetne skole er berørt, og elever og lærere ved fire klassetrinn er i karantene. I tillegg er personer ved flere skoler og barnehager satt i midlertidig karantene i påvente av testsvar.

Ifølge kommunen fører økt testing til noe lengre ventetid før situasjonen avklares. Adresseavisen meldte tirsdag om tre dagers ventetid for koronatest i Trondheim.