117 år gammel bedrift i Trondheim konkurs, 137 mister jobben

Nyheter: - Det er bare ett ord å si om dette: Trist.

Det sier Albert Emil Olsen, oldebarnet til mannen som grunnla selskapet og dagens hovedaksjonær i eierselskapet Albert E. Olsen Holding til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR)

Konsernet som har hovedkontor i Fossegrenda har siden 1902 levert vedlikeholdsprodukter til bedrifter rundt om i landet.

Selskapet har en 117 år lang historie og eies fortsatt av gründerens familie. Oppbudsbegjæringen ble levert inn til tingretten i dag:

– Vi har de siste årene fått veldig hard konkurranse i markedet. Med betydelige endringer i kundeadferd og konsolidering i store enheter med innkjøpsmakt, har selskapet hatt utfordringer med lønnsomheten over lang tid. Det har ført til at vi har hatt behov for å styrke den finansielle plattformen. Det klarte vi ikke å løse, sier Frode Størdal, konsernsjef i Albert E. Olsen de siste ti årene til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR)

Vi holder åpent! Vår flotte luftige uteservering bader i sol, og inne er vi drillet på godt smittevern. Ingen champagne...

Posted by Troll on Tysdag 1. juni 2021

137 ansatte

Selskapet har 137 ansatte fordelt på 16 salgskontorer landet rundt. Om lag 40 ansatte holder til i Trondheim.

– Det som i dag er verste for meg, er tanken på at ansatte nå mister jobben. Det er mange dyktige folk. Frem til i dag har selskapet jobbet med å finne en løsning. At vi ikke lykkes og at det får denne konsekvensen, er rett og slett bare trist, sier Albert Emil Olsen til avisen.