15. april 2019 10:37

Tre ungdommer siktet for å ha forlatt ulykkessted etter dødsulykke

Tre ungdommer er siktet for brudd på vegtrafikkloven etter at de ifølge politiet stakk fra ulykkestedet etter dødsulykken i Bergen søndag kveld.

Én person omkom i trafikkulykken nord for Bergen, som politiet fikk melding om klokken 22.09 søndag.

– Ulykken skjedde ved Tertneskrysset i Åsane. På stedet ble det funnet tre personer. To personer ble sendt til akuttmottaket ved Haukeland for behandling, mens en person ble erklært død på stedet. Politiet mottok opplysninger om at tre personer skulle ha forlatt stedet, og det ble iverksatt leting etter disse, sier politiadvokat Thomas B. Arntsen i Vest politidistrikt.

De tre personene som hadde forlatt stedet, ble funnet natt til søndag. De tre er siktet for overtredelse av vegtrafikkloven paragraf 12 og er mandag til behandling på Haukeland universitetssykehus. Politiet har per nå ikke nærmere opplysninger om tilstanden til de skadde.

Politiet mener de vet hvem den døde er, og nærmeste pårørende er varslet. Det er imidlertid ikke fastslått sikker identitet, og politiet vil derfor ikke gå ut med ytterligere informasjon om de enkelte involvertes kjønn og alder.

De involverte i ulykken er mellom 17 og 21 år har politiet tidligere opplyst.