Stjernekokk forlater Emilies Eld
Restaurantgründer og stjernekokk Ronny Myhren forlater Emilies Eld, knappe året etter at de to restaurantene Emilies Et Spisested og Eld Restaurant slo seg sammen.
-Jeg har vært klar for dette lenge. Jeg bor på Brekstad og har brukt 70 timer i måneden på å pendle. Det er jeg rett og slett møkklei av, sier Ronny Myhren til vinpuls.no
Nå har han solgt sin eierandel på 30 prosent i Eld tilbake til Norrein, eierne av Eld og Egon-restaurantene.
–Det er ikke ett hundre prosent spikret hva jeg skal drive med, men jeg kaller meg for «Kokk på vei», og i det ligger det alt fra cateringvirksomhet til kurs- og matkvelder. Jeg blir frilansekokk i hele Norge med base på Brekstad, sier Myhren til vinpuls.no.
Men etterfølgeren er allerede klar. Det er Bendik Vatn som i juni kom til Emilies Eld fra stillingen som kjøkkensjef ved Astrum ved Clarion-hotellet på Brattøra.