26. juni 2019 11:53

Rammstein bekreftet til Norge igjen – nå er de klare for Granåsen

Rammstein bekrefter nå at de vender tilbake til en ny, norsk stadion allerede i 2020 – denne gangen Granåsen i Trondheim.

Tirsdag la bandet selv ut en video der bildet av en hoppbakke og ordet Trondheimflashet forbi. Og nå bekrefter arrangøren at det blir konsert 26. juli neste år.

– Vi har jobbet veldig hardt med å få Rammstein tilbake til Norge i 2020. Etter å ha solgt ut vårt Oslo-show på 15 minutter, samt hvert eneste show i Europa, har det vært stor konkurranse mellom flere store byer i Europa om å få Rammstein på besøk i 2020. Vi hadde en følelse av at Trondheim ville være en fantastisk destinasjon for bandet og Rammstein var enige., sier promotør Mark Vaughan i All Things Live Norway.

Billettsalget til Trondheim-konserten neste år starter fredag 5. juli.

Men først skal Rammstein innta Ullevaal stadion i Oslo 18. august, noe som Terje Håkonsen, produksjonssjef i Upstage, har dette å si om:

– Rammstein-konserten er vanvittig. Jeg er i Rotterdam nå for å se produksjonen, og hvordan vi skal sette dette opp på Ullevaal stadion. Størrelsen og omfanget av denne konsertproduksjonen ligner ikke på noe Norge tidligere har sett, og Trondheim burde være veldig spente når de kommer dit i 2020