19. mai 2017 09:41

Motorpsycho spiller i Oslo Konserthus

Motorpsycho skyter ut nytt album med sin første konsert i Oslo Konserthus

Oslo Konserthus markerer i høst sin 40 års med en lang rekke begivenheter, og lørdag 23. september er det klart for konsert med Motorpsycho, skriver musikknyheter.no

Konserten markerer en ny epoke i Motorpsychos karriere og blir en av de første med trommeslager Tomas Järmyr.

– Vi har lenge ønsket oss Motorpsycho til Konserthuset og håper det blir en anledning for bandets mange trofaste fans til å oppdage noen nye sider ved deres musikk. Det har altid vært spennende å følge Motorpsycho og vi er sikre på at lyd, scene og sal vil fungere som en ypperlig utskytningsrampe for gruppens neste musikalske kapittel, sier Pelle Neraasen , prosjektleder i Oslo Konserthus, til musikknyheter.no.

Motorpsychos nye album er spilt inn i White Buffalo Studios, LA og Rancho De La Luna , Joshua Tree og er ifølge bandet selv en blanding av «tradisjonell» Motorpsychodelic-musikk og noe nytt og spennende.

– En ny trommis og nye omgivelser. Alle er faktorer som spiller inn når man lager plate. Resultatet er «bloody wonderful”. Det låter friskt, inspirert og når lett opp til våre gamle standarder,  sier bandet til fansen.

Billetter til Motorpsycho i Oslo Konserthus 23. september legges ut for salg via Ticketmaster og Oslo Konserthus. mandag 22. mai, kl 10.00.