24. august 2018 10:36

Mann etterlyst etter skyting mellom biler – siktet for drapsforsøk

Politiet etterlyser Jaspinder Singh, 28 år, norsk statsborger, etter at en bil ble beskutt mens denne kjørte nordover på Østre Aker vei ved Haugenstua i Oslo søndag 19. august. Skuddene skal ha vært avfyrt fra en annen bil som kjørte parallelt med bilen som ble beskutt. Singh er siktet for skytingen.
Foto: Politiet / NTB scanpix

En 28 år gammel mann skal ha skutt fra en bil mot en annen bil på Østre Aker vei i Oslo sist søndag. Mannen er nå etterlyst, siktet for drapsforsøk.

Politiet mener den siktede mannen, Jaspinder Singh (28), avfyrte skuddene og har siktet ham for drapsforsøk. Skytingen skal ha skjedd fra en annen bil som kjørte parallelt med bilen som ble beskutt.

Singh kobles til den kriminelle gjengen Young Guns og er nå etterlyst av Oslo politidistrikt, som ber folk melde seg umiddelbart dersom de har sett ham: «Politiet ber publikum om umiddelbart å ta kontakt med politiet dersom de har gjort observasjoner av Singh eller vet hvor han oppholder seg», heter det i en pressemelding.

Singh er også etterlyst internasjonalt, men politiet tror han oppholder seg i østlandsområdet.

Skyteepisoden fant sted på Østre Aker vei ved Haugenstua nord i Oslo, rundt klokka 21.15 søndag 19. august.

Det skal ha vært flere personer både i bilen som ble beskutt og i bilen det ble skutt fra. Ingen personer ble skadd i skytingen. Skytingen fremstår som målrettet, og ikke rettet mot tilfeldige personer, poengterer politiet.

Bilen som ble beskutt, er en blå BMW 1-serie. Bilen det ble skutt fra, skal være en mørk BMW X5.