31. august 2017 12:06

Johaug med ny reklamekampanje tross OL-nekt

Idrettens voldgiftsrett (CAS) kommer med dom sin avgjørelse i Therese Johaug-saken.
4 timer etter dommen gikk Therese Johaug og Karstein ut på en 3 timers rulleskitur.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Anne Helene Jørgensen hos Active Brands varsler ny reklamekampanje med Therese Johaug kun en drøy uke etter at langrennsstjernens dopingdom ble forlenget.

Torsdag formiddag slippes Johaugs nye reklamefilm «Unstoppable», som skal få fram at 29-åringen ikke gir opp tross motgang.

– Det er en reklamefilm vi spilte inn med Therese i vår. Den spiller på Thereses rå viljestyrke og ønsket om å inspirere andre. Den er like aktuell nå som tidligere, sier Anne Helene Jørgensen i Active Brands til NTB.

Tirsdag forrige uke satt Johaug oppløst i tårer på hotell Steger-Dellai i Seiser Alm, dagen etter at hun hadde fått vite at CAS økte utestengelsen hennes til 18 måneder. Hun ble dømt til 13 måneder da saken ble behandlet i Norge.

Jørgensen i Active Brands, som fører Johaug-merket, har merket stor støtte til tross for at Johaug går glipp av OL og hele kommende sesong.

– Vi har fulgt nøye med og vi har funnet tydelig støtte blant folket. Vi har fått flere kunder for sesongen som kommer, og kundene viser støtte. Vi ser lyst på fremtiden, sier Jørgensen.

(NTB)