Arrangerer middag i verdensklasse på Søstrene Karlsen
23. mars får matinteresserte en unik anledning til å oppleve en en festkveld på Søstrene Karlsen.
Da serveres alle høydepunktene fra eventyret startet med 1. plass i Årets kokk – oktober 2015 til sølvmedaljen i VM – Bocuse d’Or Lyon januar 2017.
Vi lar kveldens meny snakke for seg selv, skriver Søstrene Karlsen på arrangementets facebooksider
Vinleverandøren Better Wines har satt utvalgte viner til alle rettene.
Kvelden ledes av Arne Sørvig som er daglig leder i Bocuse d’Or Norge. Han kommer til å snakke litt om all den innsatsen som ligger bak stadige , norske pallplasseringer i Bocuse d’Or.
Torsdag 23. Mars på Søstrene Karlsen. Kl. 18.30.
KVELDENS MENY
Veien til Bocuse d’Or Lyon
Aperitiff med tygg
Laks «Årets kokk 2015»
And «Årets kokk 2015»
Kveite «Bocuse d’Or EM 2016»
”Tuva legendaire”
Lerstangkylling & hummer «Bocuse d’Or 2017»
«Baba Global Chef «2013»