Nominert til «frisørenes Oscarpris» for tredje år på rad

Midtbyen: I fjor ble Stas Hår & Bryn "Årets Beste Frisør 2017" - i knallhard konkurranse med fagfolk over hele landet. Nå er de igjen nominert til prestisjeprisen - for tredje gang: - Enormt, forteller daglig leder, Siv Oldervik.

PS. Saken er laget av midtbyen.no

– Konkurransen er veldig tøff, og det er et smalt nåløye man skal gjennom for å kunne ta med seg denne prisen hjem, sier Siv Oldervik. Med tanke på at Trondheim er kjent for å ha mange dyktige frisører og salonger, er vi svært beæret over å igjen ha fått denne nominasjonen, sier Siv Unni Oldervik, daglig leder hos Stas Hår & Bryn

Kriteriene for å vinne prisen for «Årets frisørbedrift» er strenge. Det er blant annet krav til kontinuerlig økning i omsetning, og det er mye dokumentasjon på regnskap og selve driften som skal sendes inn til vurdering. I tillegg må daglig leder gjennom personlige intervju med juryen.

Et sammensatt team der alle har en dyp og genuin interesse for hår og beauty som strekker seg langt utover stengetid, er ifølge Oldervik hovedårsaken til at Stas når opp i kåringen:

– Vi bruker mye fritid på å holde oss oppdatert og inspirert via blant annet Youtube eller Instagram, og sørger for å bruke god tid på kundene våre. I tillegg tilbyr vi eksklusive produkter, som Mr. Smith og Oribe, og har kjørt en knallhard satsing på bryn med teknikker fra Fred Hamelten, forteller Oldervik.

Speed-style

Salongen tilbyr også barneklipp, styling av brud, make-up og «Speed style». Sistnevnte er muligheten til å få stylet håret litt før man skal på et arrangement eller bare vil freshe opp frisyren etter jobb.

– Da vi vant i 2017 eksploderte interessen for salongen vår, både med nye kunder og hos samarbeidspartnere innad i bransjen. Vi har fått mange tilbud om å være med på blant annet New York Fashion Week og ulike kurs rundt omkring i verden. Vi har også blitt synlige i kjendisverdenen, og har ofte musikere, filmstjerner og skuespillere på besøk i salongen. Det er virkelig stor stas, fastslår trondheims superfrisør.

Dette sa juryen om Stas Hår & Bryn da de ble kåret til Årets Frisør i 2017:

«Kjærlighet til fag og folk. Du føler det nærmest før du går inn døren til salongen, som er i en gammel bygning midt i hjertet av Trondheim. Høy yrkesstolthet preger de ansatte der alle er spesialister på ulike områder. Her heier man på, lærer av og gjør hverandre gode. Dette er en bedrift i god utvikling. Med nærmest null sykefravær, gode lønnsincentiver og godt læringsmiljø forstår man at dette er en arbeidsplass man blir glad i og blir i. Staserne setter seg høye mål – og innfrir – både økonomisk og menneskelig. »

Det hele avgjøres i Oslo Spektrum lørdag 17. mars.