I går var det åpningsfest for venner og kjente, og Trondheim24.no fikk et lite innblikk i hvordan Bula hennes har blitt.

–Dette har blitt akkurat den neobistroen hun så lenge har drømt om, og så langt ser det veldig bra ut, fortalte samboer Thomas, som var leid inn som støttespiller på kjøkkenet i åpningsuka.

Smaksprøver på ny barmeny hos Bula Neobistro.

Denne uken har de prøvekjørt noen småretter, smakt og testet, og fått på plass alle de siste detaljer før åpningen i dag kl 17.00.

Det var en fornøyde restaurant-eier som smilte fra øre til øre da vi fikk en prat med henne midtveis i festen.

Sammen med sitt nøye utvalgte team på sju personer, kommer de til å ha åpent fra onsdag til lørdag, og menyen vil variere fra dag til dag.

En glad og fornøyd restauranteier og Top Chef-vinner fra Trondheim.

Flere av gjestene som var med på prøvesmakingen roste det nye konseptet og gav tydelig uttrykk for at dette er noe helt annerledes enn det som finnes i byen fra før.

–Det er så herlig med en plass som satser like mye på god stemning som bra mat og drikke, her får du til fulle begge deler, uten at det må være hvite duker på bordene, her kan du senke skuldrene, og så er det hjemmekoselig i tillegg!

Flere av folkene på det nye teamet har erfaring fra andre restauranter i byen, blant annet Mathallen, Røst og NordØst.

Image with visual paralax effect
Alle uttrykker glede, iver og forventning til å få være med på et nytt mateventyr i byen.

–Det er alltid spennende med nye plasser, men dette er jo i tillegg helt i Renee-stil, så her er vi alle med på samme lag! Det er en litt annerledes måte å jobbe på og forhåpentligvis vil dette også smitte over på gjestene, forteller servitør Caroline.

Her satser de på å lage sin egen «Bula-mat», men drikkekartet er vel så viktig, ifølge restaurantsjef Stine Marthinussen.

– Vi skal alltid ha masse bobler, det kan vi love, forteller hun.

– Vi skal alltid by på god musserende, så det var like greit å fylle opp hele badekaret! fortalte Renèe Fagerhøi med klingende latter på sin egen åpningsfest.