Inspirert av godterihylla: Syndig og sinnsykt godt!
Is, sjokolade, fløte, karamell og salte peanøtter.
Is, sjokolade, fløte, karamell og salte peanøtter.
Å dyppe råvarer i en tempurarøre er en mye brukt teknikk i det asiatiske kjøkkenet.
Asiatisk mat har tatt Norge med storm.
Smørbrød med roastbiff er godt.
Poké er ikke hva det engang var.
Midtøstens magiske puré: Hummus passer til nesten alt, avhengig av hvilke smaker du tilsetter.
Etter flere tiårs glemsel fortjener ostefonduen å skinne igjen.
Fortellinger og middagsretter har en viktig ting til felles: De trenger en helt.
Daggammel loff, sukkerbunn-avskjær, tørre kanelboller eller triste hveteboller.
De mest klassiske dessertene er genistreker, med få råvarer og enkel framgangsmåte.
I tidsklemma? Ingen grunn til panikk.
Feite fisketyper er de morsomste å lage mat med.
Når jeg skal finne på noe å lage til middag, tenker jeg nesten aldri på røstipotet.