Vil lage stand up-show hjemme i stua di

Kultur: Spektakulært stand up-show søker stue - kanskje hjemme hos deg?

“You left me with the feeling, that I need to tell everybody to see this show before they die.”

Dette sitatet er fra Sigrún Halla Unnarsdóttirs anmeldelse av The Brogan Davison Show som ble fremført hjemme i stuen hennes på Island.

The Brogan Davison Show er et spektakulært stand up-show som kommer hjem til heldige Trondheims-beboere under årets Bastard-festival som går av stabelen 16-22 september på Rosendal Teater. I den sammenheng leter kompaniet etter nye verter som kan huse forestillingen deres.

Showet er Den islandsk-engelske gruppen Dance For Me sitt fjerde prosjekt som dykker inn i hvordan vi iscenesetter oss selv – forholdet mellom levd liv og hvordan det representeres.

Kompaniet har tidligere besøkt Island, Tyskland, Norge, Danmark, UK, Finland, Sveits og Canada med sine forestillinger.

Showet

Brogan Davison, en sosialt klosset og gebrekkelig engelsk kvinne, entrer «scenen» aleine i en stor røyksky for å gi sitt livs forestilling. Showet beveger seg grasiøst på grensen mellom stor suksess og total fiasko i sin feiring av livets sårbare og absurde sider. Like mye som det er ustyrtelig morsomt og alvorlig ment, er det et storslagent forsøk på å forbinde seg til verden og menneskene i den.

Heldige gjester kan forvente en brutalt rå performance full av kjærlighet, sinne, mot og dumskap gjennom sang, dans, stand-up og historiefortelling.

Søknadsfrist er 11. september 2019, og søknad sendes til [email protected] merket med:

“I want to host The Brogan Davison Show” i emnefeltet.

Kompaniet tar ansvar for kommunikasjon med deg om bekreftelse og all form for organisering relatert til forestillingen.

Frivillige verter kan invitere venner, naboer, kjæledyr, bekjente og hvem de måtte ønske å dele denne Brogan Davison Show-kvelden med.

NB! Denne forestillingen selges ikke via Ticketco, men ved dørsalg, ved performanceartisten selv, i hvert enkelt hjem, og det er kun verten for hver forestilling som får invitere gjestene de ønsker. Vil du se den må du derfor melde deg som vert – eller oppfordre noen du kjenner til å gjøre det.