USA-valget denne uka: Disse utestedene har valgvake

Kultur: Valgvaker arrangeres flere steder rundt omkring i byen. Her er et lite utvalg:

Stammen cafe, Litteraturhuset, Studentersamfundet, Befalsforeningen eller hvorfor ikke et kurs i debatteknikk hos Unge Høyre før du kaster deg inn i valginnspurten?

Det mest omtalte og omdiskuterte valget i USAs historie skal snart få sin konklusjon. Endelig skal vi få svaret på hvem som skal få sitte i det ovale kontoret de nest fir  årene. Om det blir Donald Trump eller Hillary Clinton avgjøres 8. november, og valgvaker arrangeres flere steder rundt omkring i byen. Her er et lite utvalg:

Stammen Cafe og Bar, kl 20.00
Den lille kafeen i Kongens gate følger den spennende valgnatta på storskjerm.
Fra kl 21.00 vises NRKs dekning av det amerikanske presidentvalget.
Kom tidlig for å få sitteplass!

Litteraturhuset; Sellanraa bok og bar kl 20.00 – 04.00
Kristian Dahlberg Hauge og Erling Moe, nestorer i Trondheims-politikken, er begge ivrige følgere av den amerikanske valgkampen. De starter kvelden med en uformell samtale med Aagot Opheim. Etter samtalen blir det TV-overføring på storskjerm. Sellanraa bok og bar holder åpent så lenge det er stemning for det!

Trondheim Unge Høyre, Fjordgata 7 fra kl 20.00
Trondheim Unge Høyre og Høyres Studenter Trondheim inviterer til valgvake og varmer opp med debattskolering klokken fra kl åtte. Her kan du lære hvordan du blir en bedre debattant, og delta i en simulert debatt mellom Democrats og Republicans. Her garanteres en underholdende og lærerik seanse!

Studentersamfundet, fra kl 22.00 – 06.00
Politikk, underholdning og gode samtaler er overskriften når studentene i Trondheim inviterer hele byens befolkning til å oppleve valget sammen med dem på Studentersamfundet. De har invitert Jennifer Leigh Bailey, amerikansk professor ved instituttet for statsvitenskap på NTNU, til å lede kvelden som ekspertkommentator.
Arrangementet finner sted i Storsalen fra kl 22.00, og også Klubben vil være åpen frem til 02:00.

Linjeforeningen Leviathan fra kl 23.00:
Leviathan er navnet på linjeforeningen til Statsvitenskap-studenter ved NTNU. De arrangerer valgvake for sine medlemmer på Befalsforeningen.
Lukket for linjeforeningsmedlemmer.

Interessert i å lese deg opp på Presidentvalget som tema, se NRKs emnesider.