I tillegg til en sterk musikkinteresse deler gutta i bandet lidenskapen for Rosenborg:

– Ti Tusen Volt» er faktisk den andre RBK-låta vi lager. Før cupfinalen for to år siden slapp vi låta «Ære være Rosenborg», som er sett nesten 26.000 ganger på YouTube.

ø

– For oss er Rosenborg-sanger en viktig del av supporterkulturen. Sannsynligvis har Petter Wavold, Torstein Flakne, Dag Ingebrigtsen og Åge Aleksandersen produsert et kulturbibliotek som savner internasjonalt sidestykke når vi snakker om fotballsanger. Selv om vi nok ikke greier å matche deres beste sanger, ønsker vi å være med på å utvide og forvalte denne delen av supporterkulturen videre. Om det er noen vi håper skal sette pris på vårt bidrag, så er det alle småtrollene i Trøndelag. Vi unner dem de samme gode opplevelsene rundt Rosenborg og Rosenborgsanger som vi fikk i oppveksten. For, som Mini sa: Fotball og musikk, det e artig, det», sier Trond Strøm Nilssen

Hyllest til «På vei til Ullevål»

Låta «Ti Tusen Volt» er en hyllest til Dag og Torsteins «På vei til Ullevål», med dårlig skjulte referanser både i intro og med hensyn til «sound».

– Den er nok litt hardere enn den forrige sangen vår, «Ære være Rosenborg», men vi håper at det likevel er såpass «mainstream» at den kan være spiselig for de fleste, sier Nilssen.