–  Å se en jente på vår alder vokse til å bli et internasjonalt fenomen, uten å gi slipp på det menneskelige og autentiske, gjør henne til noe av det viktigste som skjer i norsk kultur. Hun er akkurat det forbildet vi trenger i dag. Sigrid, vi gleder oss til feste med deg i Trondheim!, sier Julian Mæhlen, UKEsjef UKA-19, i en pressemelding.

Image with visual paralax effect

God stemning i Dødens Dal under UKA – her spiller Sigrid i oktober (Foto: UKA)

Internasjonal stjerne

Etter braksuksessen på hjemmebane rettet etterhvert flere internasjonale øyne seg mot henne. Dette har resultert i live-opptredener hos talkshowgigantene Jimmy Fallon, James Corden og Graham Norton. Hun har også spilt på  Roskilde og Coachella – to av verdens mest anerkjente festivaler.

Suksessåret 2018 kulminerte for stjerneskuddet da hun vant BBCs prestisjefylte kåring “​Music’s Sound of 2018”​, en tittel hun deler med størrelser som Adele, Years and Years og Ellie Goulding. I 2019 fortsetter hun reisen og skal ut på turné med verdensstjernene Maroon 5 og George Ezra, før hun avslutter året med egen turné i Storbritannia.

I oktober spiller hun sin eneste konsert i Trøndelag når UKA for 50. gang inviterer til folkefest!
Konserten holder sted i Dødens dal 19. Oktober.

PS. Billettsalget starter 15.03.19, kl.12:00. For mer info og billettpriser, se ​www.uka.no.​

Dette er UKA

UKA er Norges største kulturfestival i bredde, besøkende, variasjon og begeistring.

Festivalen settes opp annethvert år og arrangeres av 1700 frivillige studenter. Med et kulturprogram som strekker seg over tre uker, med over 200 arrangementer og 90 000 solgte billetter, står UKEfølelsen sentralt i Trondheim i oktober, ifølge arrangørene.

Image with visual paralax effect