Ps. Se trailer nederst i saken

Serien, som er basert på Terry Pratchett og Neil Gaimans fantasyroman fra 1990, hadde premiere i mai. Den skildrer hvordan demonen Crowley og engelen Aziraphale må samarbeide for å stoppe en ny Antikrist og en påfølgende apokalypse.

-Nok et steg mot satanisme

Men innholdet faller en gruppe kristne tungt for brystet: Ifølge underskriftskampanjen i regi av den kristne organisasjonen Return to Order mener de at «Good Omens» er «nok et steg mot å få satanisme til å virke normalt, ikke så farlig og akseptabelt».

Man mener også at serien «fremstiller Gud som en tyrann og djevlene som gode». Ifølge teksten er de også lite begeistret over at Guds stemme tilhører en kvinne (Frances McDormand).

Den kristne protestaksjonen rettet seg opprinnelig mot Netflix – mens det vitterlig er Amazon Prime som har «Good Omens». Det fikk sistnevnte strømmetjeneste til å fleipe på Twitter om at de lovet å kansellere «Stranger Things» dersom Netflix stoppet «Good Omens».

Return to Order har tidligere hatt kampanjer for å få Walmart til å slutte å selge «sataniske produkter», blant annet statuer av djevelen, pentagramsmykker og «Den sataniske bibelen» av Anton LaVey, og for å protestere mot iskremkjeden Sweet Jesus – som dessuten utstyrte iskrembegrene med omvendte kors.