Den er ute nå, som første utgivelse siden albumet «Younger Now» fra 2017, og er del av en platetrio.

I løpet av våren og sommeren kommer utgivelse nummer to, kalt «She Is Here». Og når det stunder mot høst og vinter, følger «She Is Everything» – som i likhet med de foregående to ha seks låter om bord.

Til sammen skal de tre bli til albumet «She Is: Miley Cyrus», ifølge Facebook-siden til artisten.

Netflix

Samtidig blir Miley Cyrus å se i en episode av Netflix-serien «Black Mirror», som den norske regissøren Anne Sewitsky har hatt regi på , bekreftet VG tidligere denne uken.

I episoden, som har tittelen «Rachel, Jack and Ashley Too» og sendes i juni, spiller hun popstjernen Ashley O – som selger lekeroboter som ser ut og oppfører seg som henne selv til sine tenåringsfans. Men traileren byr på en scene der roboten går amok og skriker «få den ledningen ut av ræva på meg».

– Dette er historien om kvinner i musikkbransjen. Jeg forstår at alle må gjennomgå dette, men jeg tror at for kvinner i bransjen … er det vanskelig å bli tatt på alvor. Folk tror at med mindre du bruker tettsittende klær og synger popmusikk, ønsker ingen å se deg, har hun sagt om handlingen til BBC Radio 1 Newsbeat.

Miley Cyrus understreker at det likevel ikke er «hennes historie». For mens Ashley Os familie er onde i «Black Mirror»-episoden, er Cyrus glad i sin.

– Familien min har gjort at jeg er den jeg er, og at jeg fortsetter å elske musikk.