Strømmetjenesten la noen timer i forkant av fantasyseriens andre episode ut en Twitter-melding , der man listet opp hva man 18-åring i Westeros bør ha vært igjennom.

Alt med tydelig adresse Arya Stark, karakteren som Maisie Williams (22) spiller.

Blant annet ha en kjæledegge, flyttet for seg selv, reist mye, vært blind en stund, hatt en drapsliste – og krysset av for minst tre mennesker, og utgitt seg for å være av motsatt kjønn.

IndieWire melder at HBO på denne måten unngikk noen kontrovers om hvilken alder Arya er, når åttende sesong er over oss – og andre episode satte henne i en splitter ny situasjon:

Til sengs med en mann for første gang.

Den seksuelle lavalderen er 18 år i noen amerikanske stater, og muligens forventet HBO seg kontrovers. Og ifølge The Independent var det ganske riktig en del «GOT»-fans som stusset over sengescenen nettopp med tanke på hvor gammel Arya-karakteren var.

– Jeg håper virkelig Arya var gammel nok, skriver for eksempel BJGaddour , før kroppsbyggeren bak denne Twitter-kontoen deretter lar seg fascinere av at Tormund Giantsbane (naturligvis spilt av Kristoffer Hivju) røper årsaken til at både tilnavnet og styrken sin:

Nemlig at han etter å ha drept en kjempe som 10-åring, ble ammet av kjempens kone i tre måneder.