73 48 79 90
Troll Restaurant, Fosenkaia, Trondheim

Her får du Trondheims billigste gourmetopplevelse

Troll restaurant på Fosenkaia senker prisen på tre- og femretter til et nivå du ikke har sett i Trondheim før. – Vi lover at det ikke skal gå utover kvaliteten. Der er vi kompromissløse, sier kjøkkensjef Lars Laurentius Paulsen.

– En høykvalitets matopplevelse skal ikke koste skjorta. Derfor tilbyr vi nå en femretter til 395,- kroner. Treretteren koster 295,-. Uten å inngå kompromisser på kvalitet. Det er et løfte, sier sjefskokken på Troll restaurant på Fosenkaia.

KLAR FOR EN FEMRETTER TIL 395,-? BESTILL BORD HER

Laurentius og gjengen på Troll har på kort tid etablert restauranten i toppsjiktet blant Trondheims spisesteder. Prisene jobbes det derimot hardt for å holde så lave som mulig. Julebordssesongen ble for eksempel innledet med halv pris på førsteklasses lutefisk fra Ørlandet.

Nå er det imidlertid tre- og femretteren som utsettes for trollfolkets kuttisme.

– Vi skal levere høy kvalitet, samtidig er vi opptatt av å få frem budskapet om at Troll ikke driver med stivpyntet «fine dining». Troll skal være en folkelig restaurant. Hit kommer du som du er. Vi ønsker å holde prisene under Egon, men levere kvaliteten til To Rom og Kjøkken. Og ta gjerne med deg ungene. De er hjertelig velkommen, sier medeier Sveinung Sundli, som opplyser at for barn under 12 år er dealen «halv porsjon til halv pris».

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

Troll restaurant
Troll Restaurant, Fosenkaia, Trondheim
Telefon: 73 48 79 90

Nettside
E-post
Sosiale medier: Facebook - Instagram