72 90 90 83
Bassengbakken 1 AS, Bassengbakken, Trondheim

Her realiseres kjøkkendrømmen din med skreddersøm og dansk design

Den danske kjeden Svane Kjøkkenet har tatt markedet i Norge med storm siden etableringen i 2010. Og det er mange gode grunner til akkurat det.

Like før nyttår åpnet Svane Kjøkkenet sin første butikk i Trondheim på Bassengbakken 1 på Solsiden. Et knapt halvår etter åpningen gjør eierne Hilde Bøe og Nina Zahl-Johansen opp foreløpig status.

– For å si det veldig enkelt – etterspørselen etter kvalitetskjøkken i Trondheim er stort. Det har vi merket både på interessen og salget, forklarer Hilde.

Og det er ikke bare byens befolkning som har fått øynene opp for det særegne og mangfoldige kjøkkendesignet til Svane Kjøkkenet.

– Vi har kunder som kommer til oss helt fra Møre i sør, til Tromsø i nord, legger Nina til.

– Dere har truffet en nerve i markedet?

– Ja, det er vi overbevist om. Vi har begge lang fartstid innen interiør og kjøkken, og Svane Kjøkkenet utvikler unike konsepter og løsninger som treffer folk rett i hjertet, fastslår de to.

Start med lyd

Fellesnevneren

Å vandre igjennom lokalene til Svane Kjøkkenet på Solsiden er en drøm for de som er interessert i interiør generelt, og kjøkken spesielt. Hilde og Nina veileder reisen med stødig kunnskap rundt detaljer og funksjoner.

– Hvem er den typiske kunden?

– Oi, nå spør du vanskelig. Det varierer voldsomt. Kundegruppen vår er vel fra 30 år og oppover. Fra andregangsetablerte til de som har et solid fotfeste i boligmarkedet. Fellesnevneren for alle kundene er nok at de ønsker seg et kjøkken av høy kvalitet. Et kjøkken som varer, sier Nina.

KONTAKT SVANE KJØKKENET I TRONDHEIM

– Dere har løsninger i flere prisklasser?

– Absolutt. Alt fra det helt enkle til det avanserte og påkostede. Når det er sagt så går vi aldri på akkord med kvalitet. Der firer vi ikke en tomme, understreker de to.

Image with visual paralax effect

Massiv heltre lamellfront i farge Raw. Vist sammen med Sommelierskap med hideaway dører og i tillegg hvite fronter i glatt colour.

Spisskompetanse

– Unnskyld, jeg må ta den telefonen, smiler Hilde.

Det er andre gang i løpet av samtalen at det ringer. På den andre siden linjen er det kunder som ønsker å besøke butikken for å diskutere nye kjøkkenløsninger.

– I dag er det ofte slik at man kikker på internett først. Når kundene ser noe de liker så stikker de innom, eller ringer for å avtale en prat her oss hos, sier Nina.

– Et nytt kjøkken er jo en av største investeringene man gjør i boligen sin?

– Det er det ingen tvil om. Og det er et ansvar vi er særdeles bevisst. Vi har ni fullt innredede kjøkken her slik at kundene kan komme å kjenne hvordan det er å bevege seg rundt i rommet. Inspisere detaljer og innredning, og ikke minst føle og ta på flater og design, legger hun engasjert til.

Og dersom du er usikker, eller ikke helt vet hva du vil ha, så vil Nina og Hilde rettlede deg med kyndig kunnskap.

– Noen kunder har en soleklar visjon av drømmekjøkkenet sitt, mens andre er mer søkende. Uansett så finner vi de beste individuelle løsningene sammen, sier hun.

Image with visual paralax effect

Årets nyhet fra Svane Kjøkkenet. S19 her vist i havblå. En av 6 flotte farger. Fronten er en matt silkemyk surface laminat, som er markedets sterkeste.

Fra a til å

Etter at man har valgt kjøkken, samt levert mål og tegninger, blir bestillingen sendt til Svane Kjøkkenet sin fabrikk i Danmark. Der blir det nye kjøkkenet spesialtilpasset hvert enkelt hjem av fagarbeidere før det leveres på døren til deg.

– Vi snakker ikke om masseproduserte kjøkken som kommer i flatpakker?

Latteren sitter løst på andre siden av bordet.

– Nei, definitivt ikke. Alle kjøkken blir produsert til hver enkelt kunde. Et av målene våre er å følge kundene gjennom hele prosessen fra a til å, sier Hilde.

Fram til nå har det kun vært hun og kollegaen som har drevet Svane Kjøkkenet i Trondheim. Etter sommeren opp bemanner de imidlertid med ytterligere en medarbeider.

– Pågangen har vært så god at vi trenger et ekstra hode til for å opprettholde service og kvalitet på øverste hylle, legger hun til.

– Dere gjør også hjemmebesøk til kunder?

– Innenfor Trondheim så gjør vi gjerne det . Endel setter stor pris på innspill fra oss på hjemmebane.

Selverklærte nerder

Utenfor Bassengbakken 1 bader fasaden og gata i sen maisol. At de har valgt å lokalisere seg i østkanten av Solsiden, er ingen tilfeldighet.

– Det er sentralt, men samtidig et stykke utenfor sentrum. I tillegg er vi lett tilgjengelige både for de som kommer til fots, og de som trenger parkering til bilen, sier de to entusiastene.

Det er slett ingen overdrivelse å hevde at Johansen og Bøe har et usedvanlig lidenskapelig forhold til dette – kanskje det mest sentrale rommet i boligen.

– Du kan godt kalle oss kjøkkennerder, smiler de to i sola på Solsiden.

KONTAKT SVANE KJØKKENET I TRONDHEIM

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

Svane Kjøkkenet
Bassengbakken 1 AS, Bassengbakken, Trondheim
Telefon: 72 90 90 83

Nettside
E-post
Sosiale medier: Facebook -