73 600 500
San Sebastian Solsiden, Tmv-kaia, Trondheim

San Sebastian – spanske delikatesser med mye smak.

San Sebastian har justert menyen, og nå er kjøkkensjefen opptatt av å vise restaurantgjestene i byen at de har mye mer enn bare tapas, men også utvalgte hovedretter basert på den fyrige, spanske smakspaletten. Sjekk ut restaurantens to bestselgende flaggskip: Tapasplanken «Stor variasjon» og «Grillbonanza».

– Er du glad i kjøtt er «grillbonanza» en skikkelig fest, og du blir god og mett. Her får du grillet indrefilet, chorizo, kyllingvinger med chilismør og grillet svineribbe med vår egen, litt fruktige San Sebastian-glace. Retten kommer med stekte, friske grønnsaker, tomat – og rødløkssalat, patatas bravas, saltbakte poteter, kremet peppersaus og bernaise. Dette er en solid kjøttrett, med mye smak, smiler Stig Riber, kokk, restaurantgründer og medeier i San Sebastian.

Det andre tilbudet er en klassisk, spansk tapasplanke. Så full av delikatesser at den serveres i to omganger. Første servering kommer med hjemmebakt focacciabrød, alioli, Gordal-oliven, dadler med bacon, manchego, serranoskinke og hvitløksscampi.

– Runde nummer to består av kyllingvinger, saltbakte poteter, spanske kjøttboller i tomatsalsa med parmesan og en veldig god rett av fjellam i hvetetortilla, forteller Riber.

– Verd å merke seg er at vi har utvidet menyen med selvstendige hovedretter. Min personlige favoritt er Secreto Iberico, som er et håndplukket, godt marmorert filetstykke av ibericogris. Den understekes og serveres medium. Iberico er en frittgående gris, og kjøttet er noe helt spesielt. Fantastisk smak! Den serverer vi med pimientosalat og en slikemyk rotmos av potet og selleri. Kjøttet er så saftig og smakfullt i seg selv at denne retten kommer uten saus, sier Riber.

Riber trekker også frem blåskjellretten basert på fløte ,hvitvin, hvitløk og chorizo, og bacalao laget på klippfiskloin, hvis du er klar for spanske retter med mye smak:

– Fantastisk gode retter med mye smak som må prøves, oppfordrer sier Riber.

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

San Sebastian: Spanske delikatesser med mye smak
San Sebastian Solsiden, Tmv-kaia, Trondheim
Telefon: 73 600 500

Nettside
E-post
Sosiale medier: