Fiskebil i Trondheim: Fisk av topp kvalitet levert på døra til uslåelige priser

Ronny Pedersen har selv jobbet som fisker og vet derfor hva han skal se etter når han håndplukker leverandører og råvarer til Kremmern Fisk AS.

– Min misjon er at alle skal få gleden og muligheten til å få førsteklasses fisk og skalldyr levert på døra. Prima fisk levert kostnadsfritt på døra til markedets beste priser!, fastslår kremmern sjøl, Ronny Pedersen, som har følgende lovnad til kundene sine:

– Vi inngår ikke kompromisser på kvaliteten. Varene blir håndplukket fra øverste hylle til våre leverandører ute i havgapet. Vi henter det beste fra plasser som Brekstad, Ålesund og Lofoten og kan garantere at godsakene er  «sjokkfrosset» rett etter fangst. Så kjører vi og leverer på døra til kundene i spesialbygde kjølebiler som koster en million stykket, forteller kremmern sjøl.

Bestilling gjøres med et par klikk på www.kremmernfisk.no og betaling gjøres med kort eller vips når du mottar varene.

Land og strand

Firmaet som har base på industriområdet på Øysand utenfor Trondheim har hatt en eventyrlig utvikling siden oppstarten i 2015. I dag har Ronny Pedersen hele 11 biler i sving som kjører rundt land og strand – fra Bodø til Kristiansand.

– Vi har vel blitt en av de største aktørene i Norge, og veksten skyldes beinhard fokus på kvalitet og uslåelige priser. Og at du får fisken levert gratis på døra. Det er det mange av kundene våre som setter pris på, forteller han.

Nå er fisken på sitt beste

– En sommertorsk kan være godt det, men det er jo nå fisk og skalldyr er på sitt beste. Det iskalde vannet øker kvaliteten  og gjør den fastere og finere i kjøttet. Når det er kaldt i vannet forsvinner algene, det gir bedre levekår for fisk og skalldyr. Og nå er skreien tilgjengelig. En personlig favoritt er ishavsrøye, som du absolutt bør teste ut hvis du vil ha variasjon til laks og ørret, sier han.

Et svært populært produkt er de gigantiske Grønlands-rekene. Såkalte 40-60 reker, som er et anslag på hvor mange som går på kiloen.

– Det er saker, ja. De koster litt ekstra, men det er disse rekene definitivt verdt.

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

Kremmern Fisk

Telefon: 900 73 128

Nettside
E-post
Sosiale medier: Mange gode tilbud på Facebook