99641060
Vestre Rosten 78, Tiller

– Er du lei av upersonlig service bør du prøve et mindre regnskapsbyrå

– Mange bedrifter betaler for mye for regnskapstjenestene sine, hevder Frank Hågensen i Fidelis Regnskap AS.

– Det kan være flere grunner til at du bør vurdere å bytte regnskapsfører. En ting er at du kan finne store prisforskjeller. En annen grunn kan være at du er lei av upersonlig service. De store regnskapsbyråene kan ha flere 10-talls ansatte, og kanskje møter du telefonkø og robotchat i andre enden. Da er det kanskje på tide å prøve et mindre byrå? Der du blir kjent med regnskapsføreren din, og hvor alle kunder er like viktige?, spør Frank Hågensen i Fidelis regnskap.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ REGNSKAPSTJENESTER – KONTAKT OSS HER

Ifølge Frank Hågensen, er det ikke så krevende å bytte regnskapsfører som du tror:

– Du kan gjøre det hele året, men det er selvsagt greiest å gjøre det ved terminslutt, som er det vi foretrekker. Som regel har du en oppsigelsestid på tre måneder, så den må du ta høyde for. Ellers står vi for kontakten med nåværende regnskapsfører og sørger for en smidig overgang. Dette går som regel smertefritt dersom regnskapet er ført av en autorisert regnskapsfører. Er ikke det tilfelle må vi bruke litt mer tid før vi overtar.

Her kan du sjekke om regnskapsføreren din er autorisert

Gratis bytte

– Jeg vet at mange frykter at det skal koste noe ekstra å bytte regnskapsfører. Vi gjennomfører denne prosessen gratis for deg – fortsatt at regnskapet ditt tidligere er ført av en regnskapsfører. Bare ta kontakt, så ordner vi resten, sier Hågensen.

Les mer om Fidelis Regnskap her: – Vi er en liten aktør, derfor får vi et nært forhold til kundene våre

Samarbeider med eksperter

Hågensen understreker at selv om Fidelis er et lite regnskapsbyrå, så er de innovative i forhold til bruk av ny teknologi, og at det er en del av bedriftskulturene å strekke seg langt for å imøtekomme kundens spesifikke ønsker:

– I tillegg til å utføre regnskapstjenester, sitter vi inne med mye kompetanse som kan være verdifull for våre kunder. Vi kan gi rådgivning ved valg av selskapsform, rådgivning knyttet til nøkkeltall i regnskapet, juridiske problemer, innkjøp, mva, og mye annet. Rådgivning er ikke vår primær-tjeneste, derfor har vi avtale med Sticos AS som er ledende på faglige oppslagsverk og holder personal- og regnskapsbransjen oppdatert på lover og regelverk. Får vi spørsmål som er for kompliserte til at vi kan svare på dem på stående fot, innhenter vi først deres ekspertuttalelse, forteller Hågensen.

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

Fidelis regnskap AS
Vestre Rosten 78, Tiller
Telefon: 99641060

Nettside
E-post
Sosiale medier: Facebook -